Sergei Korsunov uusien haasteiden pariin


PP-70:n ja maajoukkueen Sergei Korsunov siirtyy etsimään uusia haasteita urallaan. PP-70 olisi halunnut pitää miehen riveissään, mutta ulkopuoliset seikat vaikuttivat liikaa Sergein päätökseen, että PeePee olisi pystynyt pitämään tähtensä. Uusi seura julkaistaneen aivan lähiaikoina.

Nuoresta iästään huolimatta Sege on noussut PeePeessä lähes seuralegendan tasolle. Sege on pelannut koko futsaluransa PP-70:ssä loistavalla tavalla, aikuisten pelejä 98 kpl ja pisteitä 145+119=264 eli lähes 3 pisteen keskiarvolla.

Segen johdolla joukkue aloitti nousunsa kohti futsal-liigaa vuonna 2009 kun se voitti Palloliiton 1. B-junioreiden Suomen mestaruuden kotisalissaan. Joukkue oli täynnä lahjakkaita 92-syntyneitä pelaajia, joista iso osa on vielä mukana joukkueessa. Seuraavana vuonna joukkue aloitti kapuamisensa 5. divisioonasta kohti Futsal-liigaa vuosi/sarjavoitto tahtia.

Kaikkien vuosien ajan Sege on ollut suuressa roolissa joukkueessa ja on ollut yksi ratkaiseva tekijä seuran tehdessä futsalhistoriaa. Kuluneen kauden liigakarsinnoissa Sergei palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen parketille ja auttoi viimeisenä tekonaan joukkuetta säilyttämäään sarjapaikkansa liigassa.

Vuonna 2014 Sergei teki ensiesiintymisen Suomen futsalmaajoukkueessa ja nyt on takana jo yhdet EM- ja MM-karsinnat sekä 1 kpl Pohjoismaiden Mestaruus. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä Sergei tulee olemaan maajoukkueen luottopelaajia vuosien ajan.

PP-70 toivottaa Sergeille menestystä urallaan ja on aina valmis ottamaan hänet takaisin joukkueeseen.

Takaisin