PYRY MUKAAN FUTSALIIN


Ensimmäisenä uutena Liigan sopimuspelaajana esittelemme monille PeePeeläisille tutun pelaajan. Niin tutun, että seurasiirron tekeminenkin meinasi futsalin puolella vallan unohtua.
Kyseessä on jalkapallon puolelta PP-70:n luottotoppari, 21-vuotias Pyry Haanpää.

Morjensta Pyry ja tervetuloa PeePeen väreihin futsalin puolellakin! Millä tunnelmilla?
- Kiitokset, tulen PeePeehen hyvillä mielin, tosiaan vähän niin kuin kotiinpaluu mielellä. Joukkueessa pelaa muutama sama kaveri kenen kanssa tulee palloa pelattua kesälläkin, joten puolituttuun porukkaan on ollut helppo tulla.
Tunnelmat ovat tosiaan hyvät! Odotan liigan olevan kovatasoinen ja toivon, että tasoni riittää auttamaan joukkuetta. Puitteet ovat täksi kaudeksi aivan mahtavat uuden hallin myötä!

Kerropa lukijoille vähän futsaltaustaasi
- Olen pelannut futsalia junnuissa muutaman vuoden ja sitten PeePeen kakkosjoukkueessa. Halusin enemmän haastetta pelaamisen tasoon ja siirryin pelaamaan Ylöjärven Ilvekseen 2 divaria. Pelasin Y-Ilveksessä kaksi kautta ja nyt siirryin takaisin PeePeeseen.

Millaisia tavoitteita sinulla on Liigassa?
- Tavoitteet on saavuttaa vakituinen pelipaikka joukkueesta ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Joukkueen puolesta tavoitteena täytyy olla pudotuspeleihin pääsy.
Odotan innolla Liiga-kautta ja hieno nähdä, miten korkealle oma taso nousee. Olen puolustukseen erikoistunut pelaaja ja olenkin vahvempi puolustussuuntaan kuin hyökkäyssuuntaan. Toki laukaustakin olisi mukava päästä näyttämään silloin tällöin.

Kiitokset Pyry haastattelusta ja tsemppiä kauteen!


Takaisin