PELAAJAUUTISIA !


Seuraavana uutena PeePee-pelaajana esittelemme Mikko Ala-Hakunin!

23-vuotias Mikko siirtyy PeePeen riveihin Ilveksestä, jossa hän viime talvena pelasi Futsal Ykköstä Ilves Akatemiassa. Kausi menikin hyvin, sillä Akatemia pääsi jopa Liiga-karsintoihin saakka. Lisäksi Mikko oli joukkueen, ja myös koko sarjan, tehokkaimpia pelaajia lukemin 19+6

Moro Mikko ja tervetuloa PeePeen väreihin! Millä mielin saavut tänne länsipuolelle kaupunkia?
- Kiitokset, hyvillä mielin tulen joukkueeseen! Kolme vuotta meni Ilveksen kakkosjoukkueen mukana ja mukava päästä nyt kokeilemaan liigan tasoa uudessa organisaatiossa. Joukkueessa tuntuu olevan loistava henki ja oli helppo päästä porukkaan mukaan.

Niin, olet nyt pari viikkoa ollut PeePeen mukana. Miltä sinusta ensi kauden PeePee vaikuttaa?
- Vaikka joukkue koki menetyksiä viime kauden jälkeen, niin saadaan ensi kaudeksi varmasti iskukykyinen joukkue osaavan valmennustiimin johdolla. Myös puitteet ovat kunnossa, kun päästään pelaamaan kotipelit uuteen Tesoman palloiluhalliin.

Mitä ajatuksia sinulla on kohta alkavasta Liiga-kaudesta?
- Liigassa taso on varmasti kova, niin taitojen kuin taktisen puolen osalta, mutta varmasti pärjätään kun pelataan joukkueena omilla vahvuuksilla. Eiköhän tavoite ole aluksi hankkia se playoff paikka ja katsoa sen jälkeen mihin asti riittää.

Onko omasta ruudustasi joukkueessa tai omien vahvuuksien hyödyntämisestä ollut puhetta?
- Omia vahvuuksia minulla pelaajana on varmaankin maalinteko sekä taitotaso. Maaleja saa kuulema tehdä jatkossakin.


Takaisin