TOMMIKIN MUKAAN !


Seuraavana uutena PeePeen pelaajana esittelemme 24-vuotiaan Tommi Puronahon!
Tommi debytoi aikanaan jalkapallossa miesten Ykkösessä vain 17-vuotiaana FC Hämeenlinnan paidassa. Kaikki näytti lupaavalta, mutta pian alkanut vammakierre sai Tommin laittamaan nappulakengät jalkaan jo parin vuoden päästä.

PeePeen onneksi Tommi innostui pelaamaan jälleen pari vuotta sitten ja niinpä Tommi on nähty pari kesää PP-70 väreissä futiksen puolella ja nyt siis myös futsalissa. Futsalissa aiemmat pari kautta ovat menneet Ilves Akatemian riveissä. Vammat ovat vieläkin häirinneet täysipainoista treenaamista ja pelaamista, mutta tarkoitus onkin edetä rauhassa hommaa rakentaen.

Tervetuloa Tommi PeePee Futsaliin! Millä mielin mukaan?
- Kiitokset! Erittäin hyvillä mielin siirryn Peepeen riveihin myös futsalin puolella. Seura on tuttu jo parin kauden ajalta jalkapallon parista, joten myös joukkueessa on myös sitä kautta tuttuja pelaajia. Muutenkin joukkueesta suurimman osan kanssa olen ollut tekemisissä jalkapallon puolella, joten oli helppo ratkaisu siirtyä Peepeen riveihin.
On myös hienoa reenata ja pelata yhdellä Suomen parhaimmista halleista, joten siitä ei ainakaan tule jäämään homma kiinni.

Mitä ajatuksia Futsal-Liiga sinussa herättää?
- Vuosi per sarjaporras on tässä edetty futsaluran kanssa, joten aika näyttää riittääkö miehen vauhti liigatasolle. Se vaatii vielä kovaa reeniä, ja ehjänä pysymistä. Paljon on jalkojen kanssa vaivoja ollut, mutta rauhassa kun rakennetaan pelikuntoa, niin eiköhän päästä parketinkin puolelle tekemään debyyttiä.
- Tällä kaudella tavoitteena on pelata ehjä ja nousujohteinen kausi, jotta pääsee kehittymään ja ottamaan seuraavan askeleen futsalpelaajana. Joukkueena varmasti lähdetään voittamaan jokaista yksittäistä ottelua ja sitä myöden sarjassa mahdollisimman korkealle. Toivotaan pitkää kevättä pleijareiden parissa

Kerropa pelaajana itsestäsi niille, jotka eivät sinua vielä tunne
- Aloitin futsalin pelaamisen kaksi vuotta sitten Tampereelle muutettuamme. Paljon on vielä kehittymisen varaa futsalpelaajana, mutta vahvuuksiini luen pelinluku- ja syöttötaidon sekä laukauksen, mikäli hyvin osuu kohdilleen.
Vahvuutena pidän myös häviämisen vihaamista, jonka myötä olen valmis jättämään kentälle kaiken

Onko vielä terveisiä PeePeen faneille?
- Toivottavasti mahdollisimman moni, myös uudet futsalin ystävät, löytävät tiensä Tesoman halliin ja PeePeen kotiotteluihin. Futsal on erittäin viihdyttävä laji katsojan kannalta, joten tervetuloa seuraamaan pelejä katsomon puolelle
---------------------
Tommin kummiyrityksenä toimii kaudella 2016-2017 PP Kehitys.
PP Kehitys on yritysten ja yhteisöjen kehittämiseen erikoistunut osaaja. Katso lisää osoitteesta: http://www.ppkehitys.fi/

Takaisin