PELAAJAUUTISIA


Seuraavana uutena PeePeen pelaajana kaudelle 2016-2017 esittelemme 20-vuotiaan Mauno Sirenin!
Maukka on Tamperelaisille jalkapallon seuraajille tuttu Ilveksen junioreista sekä Ilveksen Kolmosessa pelaavasta miesten joukkueesta. Futsal-tausta Maukalla on vielä varsin lyhyt, mutta erittäin nousujohteinen. Viime kauden hän aloitti U21-joukkueessa, jonka jälkeen tuli esiintymisiä Ykkösessä Ilves Akatemiassa ja lopulta myös Futsal-Liigassa. Jalkapallovelvoitteet kuitenkin katkaisivat keväällä futsal-kauden kesken.
Viime sunnuntaina Mauno aloittikin jo pelinsä PeePeen paidassa hiukan aiottua aikaisemmin, kun kokoonpanossa oli paljon poissaoloja. Tappiosta huolimatta nuoren miehen esitys oli erittäin lupaava. Syyskuun puolella Mauno keskittyy muutoin vielä jalkapalloon.
Mauno suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan Pirkkalassa. Maanpuolustusvelvoitteiden keskellä ehdimme saada lentosotamies Sireniltä pari nopeaa kommenttia.
Morjens Maukka, tervetuloa PeePeen väreihin! Millä mielin?
- Kiitokset! Hyvillä mielin tullaan PeePeen riveihin. Joukkueessa on paljon vanhoja tuttuja futsal- ja jalkapallokentiltä. Mielestäni meillä on täydet mahdollisuudet taistella playoffeissa tänä vuonna.
Mitä ajatuksia sinulla on Liigasta? Debyytin teitkin jo viime kaudella
- Tosi hienoa päästä pelaamaan kunnon pelejä maan kovimmassa sarjassa. Mulle on tärkeintä, että joukkue menestyy, mutta toivottavasti tulee myös vastuuta. Ja olis ihan kiva tehdä muutama maalikin liigassa.
Millainen pelaaja olet? Mitkä ovat sinun vahvuudet?
- Perusvarma ja monipuolinen. Vahvuudeksi voisin valehdella, että löytyy kova laukaus molemmilla jaloilla


Takaisin