Mustat voittivat Leki Fudiksen Kevät turnauksen!


Osallistuimme sunnuntaina Leki Fudiksen järjestämään Kevät turnaukseen. Punaiset osallistuivat kilpasarjaan ja Mustat haastesarjaan. Joukkueet olivat muodostettu tasavahvoiksi.

Mustat voittivat turnauksen, mikä on todella kovan luokan suoritus. Loppuottelussa ratkaisu meni rankeille, jonka pojat hoitivat mallikkaasti kotiin. ONNITTELUT VOITOSTA MUSTAT!

Punaiset pelasivat myös todella hienosti. Vastassa olivat kilpasarjan joukkueet Lekiltä ja Hakalta. Kilpasarjassa pelattiin kaksinkertainen sarja kolmen joukkueen kesken. Punaiset pelasivat viimeiset ottelut kummankin joukkueen kanssa tasan 0-0, joka on todella kova suoritus.

Kummankin joukkueen tulos on aivan uskomaton kun tiedämme sen, että pojat ovat harjoitelleet ja pelanneet vasta muutaman kerran ennen tätä turnausta. Lisäksi joukkueemme olivat tasavahvoja mikä on hyvä muistaa tässä tapauksessa.
Vastustajan valmentajat sanovat, että ”ei tämä voi olla mahdollista”. ”Kunpa saisi saman kovan asenteen omille pelaajille mikä on teidän pojillanne. Tästä on paljon opittavaa jalkapallolla muista lajeista”

Oli ilo seurata kun pojat huomasivat että pärjäävät peleissä todella hyvin. Onnistumisien tuoma tyytyväisyys paistoi kaikkien poikiemme ilmeistä.


Takaisin