2014-2015 syntyneiden tyttöjen ja poikien kesäfutis


Tervetuloa 2014-2015 syntyneiden tyttöjen ja poikien kesäfutikseen Lamminpään kentälle.

Kesäfutis on tarkoitettu niin tytöille kuin pojille. Kesäfutiksessa opetellaan jalkapallon perustaitoja sekä motorisia perusliikuntataitoja leikkien ja erilaisten pelien avulla. Viralliseen pelitoimintaan osallistumista tarkastellaan vallitsevan tilanteen pohjalta.

Tapahtumia kesäfutiksessa on 1-2 kertaa viikossa lapsille ja noin kerran kuussa on yhteinen perhefutistapahtuma. Kesäfutista järjestetään tilanteen salliessa välillä touko-syyskuun alku.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan viranomaisten antamat covid-19 ohjeet, mikä voi tarkoittaa toiminnan muokkaamista kesäkauden aikana ohjeiden pohjalta. Toiminta käynnistyy, mikäli viranomaiset sen sallivat, tiistaina 4.5. klo 18 Lamminpään kentällä. Alustavat harjoituspäivät ja -ajat ovat tiistai ja torstai klo 18–19 Lamminpään kentällä.

Varusteikseen lapsi tarvitsee pallon koko 3, säärisuojat, juomapullon, juoksemiseen soveltuvat kengät (lenkkarit tai nappikset) sekä liikuntaan sopivat ulkovaatteet.

Kesäfutiksen aloitushinta on 35 € (sisältäen vakuutuksen) + kesäkuussa laskutettava loppukausi 30 € eli yhteensä 65 €. Mahdollisista varustehankinnoista ilmoitetaan myöhemmin ja huoltajat osallistetaan niihin mukaan.

(päivitetty 16.5.) Ryhmän jälkii-ilmoittautumiset ja lisätiedot: outi.h.moilanen@gmail.comTakaisin